2021-01-02 763 瀏覽
今日下午係旺角想去鋸扒,花園餐廳汁左冇開,上網看到牛極,上網話平靚正,上到看到餐牌,問丫姐咩野部位冇咩筋,介紹下叫左份牛肩120蚊加買多罐野飲,有位坐下,丫姐話我地係自助,刀叉,湯,飯自己拿,我拿完返位,果位俾人坐左,旁邊有客人同客講,有人。果個人即時俾返我,香港人好野。份牛到左,我試左一口,冇咩牛味,再切牛切吾到,超多筋,我吞左出黎,同丫姐講可以換份冇咩筋俾我嗎,細份D我都ok。丫姐即時換.(要讚既) 但聽到廚房有大聲過一陣,丫姐拿在一份細份D既牛話,老細話下次早D講,下次吾可以咁,大佬你呢度係自助,好聽係隨便拿,吾好聽係自己做埋侍應!刀叉,快子, 裝飯, 潷湯, 調味料. 碗碟咩都自己拿,點快?最後換左一份一樣甘多筋既俾我,我影完相,冇吃走,真係俾錢買難受,仲要吾係好平民價姐,上網D槍手叫到幾好幾好,我既食完感2隻字,垃圾
丫姐即時換.(要讚既) 但聽到廚房有大聲