2008-03-08
2008年3月7日上午8:00 去白宮食唔到好野唔開心! 要轉地部, 去貴記試下先, 都行左成15~20分鐘. 叫左大家推介既:1) 豬皮蘿蔔x1 –以前的味道, 無咩特別好味, 但係又唔係難食, 總之係細個果d味道啦! 我唔識形容, 因為我細過好少食街邊, 無咩印象, 沙牛男友話普通2) 窩貼x2 –個皮厚過我臉皮, 超厚, 幾難食o下! 無辦法, 我只好食左果粒餡算3) 豆漿x2 –呢個反而幾香, 有少少味, 係自家製架! 偏甜, 淡少少好d全部店員都做得我公公婆婆, 不過一樣要要搬, 呢個時候就看到街坊食客情啦! 有個都做得我啊爸既食客, 去幫婆婆搬d大桶豆漿上去豆漿機, 好好人啊!以上各項總數$18, 又幾抵喎! 不過未必有下次啦! 試下第二間先啦!