2009-11-16
為左個豆腐包─「健怡素鮮堡」而來。買鮮堡,加$24可在list上揀一小食和飲品。其實除左個豆腐包,都唔想o係度再消費其他野。不過淨食包,又太dry了,同朋友唯有一齊加。她揀左推介「吉列明治鮮堡」。可惜佢話好多洋蔥絲,好”臭”,塊漢堡好似唔熟,我見都無紅色,後來佢食食吓又話無事,總之佢食食得好唔滿意啦。我的健怡素鮮堡,比想像中有味道,因為佢落左好多日式燒汁,釣釣淡味的牛油果肉。豆腐厚厚,仿如吃豆腐扒。喜歡呢個包,好食又健康。煙肉芝士薯皮,薯仔好乾,不像粉粉的美國焗薯。那pet淺色「芝士」,似白汁加cream cheese,淡又唔好食。薯格,襯熱食都幾脆!而且味道無KFC咁味精,keep到薯仔本味道。但感覺同食薯條差唔多。兩杯熱柚子茶,無特別,不用說。在cashier order食物時,才發現原來有餃子、串燒….因為一早講好食乜,費事改。見朋友對個包和小食都唔滿意,攪到食完都唔完滿咁。
兩杯熱柚子茶,無特別,不用說。