2024-06-17
Choomil 啾咪地址: 大角咀海庭道8號富榮花園一期7座地下15號舖電話: =====================小店堅多款野食,同入到去卡通poster 會令人心情變好的魔法。食物有烤物,pizza,pasta,韓式飯卷等,真是包羅萬有。 散點外有2人餐 $369先是一人一個餐湯$58 溫泉蛋caesar salad ,夏天要清新,必選意粉就明太子大蝦意粉,個醬鹹鹹的好惹味。我同朋友點了$88 油封鴨髀同$78 韓式烤春雞 ,鴨好嫩,把味道都鎖在肉內,皮煎至香香。烤雞比炸健康呀,肉質緊緻。包兩杯飲品 ,原來仲有甜品,牛角包雪糕,好邪惡呢!今餐好多野食,食到超級飽呀!好去處 #igable #假日好去處 #life #foodie #dining #cuisine #instafood #traveller #restaurant #吃貨 #手機食先 #foodpic #foodig #美食 #dinner #香港必食 #香港旅行 #foodinstagram #delicious #yummy
地址: 大角咀海庭道8號富榮花園一期7座地下15號舖
電話: =====================
先是一人一個餐湯
$58 溫泉蛋caesar salad ,夏天要清新,必選
意粉就明太子大蝦意粉,個醬鹹鹹的好惹味。
包兩杯飲品 ,原來仲有甜品,牛角包雪糕,好邪惡呢!
今餐好多野食,食到超級飽呀!