2023-12-28 39 瀏覽
之前已經聽好多人講過相馬,但食就真係第一次食~我地叫左任食大閘蟹海鮮火鍋放題,食物質素同用餐體驗都唔錯👍🏻任食大閘蟹//清蒸嘅大閘蟹好好食,有好多膏,肉質正常,蟹肉的鮮美,4個係咁食食咗廿幾少隻,夠哂回本😋串燒炸物//叫咗好多要分兩轉🤭每款都熱辣辣咁上枱,有蝦春卷、米網春卷、吉列蝦,炸得脆卜卜,又無油膩感🎊火鍋料推介//火鍋料方面其實有好多選擇,我個人最推薦係海鮮,因為佢唔止選擇多🤩有日本帶子、灰蜆、螺、蟹棒、海蝦🦐,而非常新鮮又無雪味係自助吧都有好多食物選擇😽蔬菜類都好新鮮,我攞咗蘿蔔條、粟米、秋葵,其他餐廳一般都比較冇味,呢度嘅粟米超級清甜😳肉類🍖方面,推薦係雞腿肉,因為大大份又嫩滑,仲要唔多筋,可以大大啖咁食肉😄海鮮蒸鍋推介//超級新鮮👍🏻每個海鮮既肉質都好飽滿🫶🏻用上超大量嘅蒜蓉和粉絲蒸。大推嘅係花蜆,肉質柔軟,超級鮮甜,份量又多😻超級滿足嘅一餐,聽日唔使食早餐啦🤣
任食大閘蟹//
串燒炸物//
火鍋料推介//
海鮮蒸鍋推介//

超級滿足嘅一餐,聽日唔使食早餐啦🤣