2019-11-10 475 瀏覽
今日11點左右嚟到,見到入面已經好多人。 入邊有一張吧枱,同埋有啲二人同四人枱, 出面都仲有兩張戶外枱。 見到入面幫襯嗰啲有本地人,又有好多遊客。 我上網見到啲人話佢個all day breakfast好好食,所以叫咗嚟試下。 等咗5至10分鐘左右,就已經準備好。 佢隻碟好大,而且食物的分量都好多, 包括有煙三文魚、香腸、煙肉、茄汁豆、炒蛋、沙律同兩片多士。 啲食物都算熱辣辣,整體都好食。 見到佢有好多款咖啡同茶提供, 好多人只係入嚟飲杯咖啡做早餐就走, 所以其實唔使點等位。 入邊個裝修都幾特別,同埋擺咗好多獎狀, 應該係佢哋去做咖啡品評師或者參加比賽攞返嚟。 下次嚟可以試佢哋啲咖啡,同埋佢哋都係好多唔同款嘅三文治同bagel。