2017-10-14
呢間龍蝦餐廳人氣一路好都好高,一路都搵個理由尼試一次,今日趁Happy Friday決定尼豪一次😋招牌扮龍蝦外型好有趣餐廳係等候位置放兩隻大龍蝦係到俾客人影相,好得意😇我預先電話訂左位,所以5分鐘左右就入得(冇book位既可能7點後既時間要等耐d)套餐相對抵食d我最後叫E2套餐,有哂我想試既龍蝦包同牛扒餐廳用open kitchen, 但又冇油煙味同好嘈,可以望住廚師整野食好好環境龍蝦湯$68個湯非常好飲,質感好滑,入面既cream好香但又唔會搶左龍蝦味叫湯會一件蒜蓉包,幾重牛油味不錯Lobster Roll &Steak Combo $378套餐有哂我想試既龍蝦包&肉眼牛扒我覺得龍蝦包必食! 佢好細心幫你兩隻龍蝦鉗剝埋殼,食落啖啖龍蝦肉😍麵包係意想不到既牛油香,食落好軟身,口感同味道都滿分💯肉眼牛扒會跟埋薯條同沙律,牛扒用網燒,食落肉質好嫩,仲有燒既香味😋
招牌扮龍蝦外型好有趣
餐廳係等候位置放兩隻大龍蝦係到俾客人影相,好得意😇
套餐相對抵食d
我最後叫E2套餐,有哂我想試既龍蝦包同牛扒
龍蝦湯$68
叫湯會一件蒜蓉包,幾重牛油味不錯
套餐有哂我想試既龍蝦包&肉眼牛扒