餐廳: 快樂漁港酒家
資訊:

2009-04-07 41 瀏覽
0個日母親大人生日, 相約去鯉魚門食海鮮, 一坐低就去左隔離檔海鮮檔揀海鮮, 有魚, 龍蝦, "聖子", 老闆送左d蝦俾我地, 番埋位炒左碟菜就等食, 首先黎左碟通菜, 炒得好靚, 跟住就黎左碟"聖子"同蝦, 都幾入味, 點知再等等下, 等左半個鐘都冇野食, 催左兩次先上條魚, 再等左四個字先出龍蝦......龍蝦芝士味好濃, d肉好爽, 伊麵底d伊麵太碎魚好鮮, 好味白灼蝦好爽, 碟辣豉油好好味聖子就唔夠鮮味, 係靠d豉椒其實除左上菜慢之外 (埋單都慢), 野食都好好味, 係隔離坐左檯人0係度鬥酒, 超嘈, 所以環境麻麻

龍蝦芝士味好濃, d肉好爽, 伊麵底d伊麵太碎

魚好鮮, 好味

白灼蝦好爽, 碟辣豉油好好味

聖子就唔夠鮮味, 係靠d豉椒

2009-04-03
慶祝紀念