2021-12-07
老竇話天氣凍,想打邊爐🍲佢又唔想煮,我哋就嚟到旺角呢間任食放題火鍋~佢有唔同種類嘅火鍋選擇,我哋揀咗海鮮🦞火鍋,一個人$298,計埋加一三百幾,餐廳仲有英超足球直播睇添~椰子花膠雞湯可以揀任食雞煲或者自選鍋底,我哋揀咗自選鍋底,好大個椰子🥥仲有花膠係湯底入面,飲落幾清甜,幾適合打邊爐🍲椰青仲可以清熱~海鮮拼盤有唔同種類嘅海鮮🦞每一份都有兩件,有大大隻鮑魚,食落煙煙韌韌,幾有咬口,仲有大大隻蟶子,食落幾正~有好大隻海蝦,蝦肉幾滑幾鮮甜,仲有花甲,肉質同樣幾滑,仲有鯇魚片,食落幾爽口肉類每次淨係叫最多八種,避免眼闊肚窄~我哋叫咗墨汁墨魚丸,美國肥牛,墨魚丸大大粒,食落幾彈牙,美國肥牛係半肥瘦嘅牛肉片,食落幾正海鮮類我哋叫咗龍躉片同埋脆骨腩,食落唔會覺得腥,幾新鮮幾爽滑蔬菜類喺自助區可以飲揀蔬菜🥬幾鍾意金菇,生菜都幾好食~多啲菜感覺健康啲小食自助區都有小食提供,幾鍾意佢嘅炸芋圓,外脆內軟,煙煙韌韌,食落幾香甜,仲有味付螺肉,泰式鳳爪同埋泡菜~辣辣地,酸酸甜甜嘅鳳爪幾開胃,味付螺肉都好好味😋北海道布丁打完邊爐仲會每人附送一份甜品🍮有探探嘅牛奶味🥛幾滑,作為飯後甜品唔錯餐廳職員嘅服務態度好好,而
椰子花膠雞湯
海鮮拼盤
肉類
海鮮類
我哋叫咗龍躉片同埋脆骨腩,食落唔會覺得腥,幾新鮮幾爽滑
蔬菜類
小食
北海道布丁
餐廳職員嘅服務態度好好,而且幾熱情,值得嚟幫襯~