2021-04-01 302 瀏覽
一班朋友食晚飯最緊要有平靚正同多款式揀四月有一位同行朋友生日 佢得知呢間餐廳有生日優惠 四人同行嘆燒肉或者火鍋放題壽星可以免費見個優惠咁抵 同埋有兩個鐘可以吹水 咁就去見識下入到去地方闊落 店員安排左卡位比我地套餐包括牛🐂豬🐖雞🐓魚🐟仲有一啲主食🍲同蔬菜🥬 野飲任飲仲有一啲前菜 例如沙律菜 生菜 泡菜 同埋凍蝦 仲有一啲打邊爐嘅丸類 一定夠曬飽😉店員擺低咗一盤海鮮拼盤 有鮑魚帶子海蝦等等 仲有一盤刺身 同埋安格斯拼盤 全部都好新鮮安格斯牛肉 同埋牛舌🥩質素幾好 無話將價就貨 就算叫第二輪都保持到水準 融雪方面剛剛好 冇話出晒水同埋結冰一塊塊另外啲鯖魚 特別好食 只要加上少少鹽 就可以整出日本鹽燒鯖魚既味道記得仲可以用生菜包住啲牛肉解膩🤤我特別推介牛舌同埋牛肋條 仲有牛仔骨 👍🏼其次 出面有啲甜品 例如柚子蛋糕 泡芙 朱古力布朗尼 同埋豆腐花 仲有門口有個雀巢雪糕櫃 入邊有香芋 紅豆 芒果 雲呢拿 朱古力味 食完鹹食可以食甜食🧁最後有杯高級啲既雪糕🍦作結🤤畫上完美句號題外話 最怕食燒肉成身都係燒肉味 但係呢一度通風做得幾好食完都唔會話成身都係燒肉味食食吓仲有口罩送 正好個嘴油淋淋又帶
一班朋友食晚飯最緊要有平靚正同多款式揀

見個優惠咁抵 同埋有兩個鐘可以吹水 咁就去
見識下

入到去地方闊落 店員安排左卡位比我地

最後有杯高級啲既雪糕🍦作結🤤畫上完美句號

食食吓仲有口罩送 正好個嘴油淋淋又帶返舊嗰個口罩真係好污糟 正正佢就貼心送上個新既 加曬分👍🏼

我最欣賞係呢一度上菜夠快 店員都好主動幫手換上新既牛油紙 同埋兩個鐘夠曬時間食 好適合放工同朋友小聚
2021-04-01