2014-08-30 2044 瀏覽
JASPAS 中環店這間位於蘇豪最中間地段既美國餐廳,早市有brunch 同咖啡,午市有意粉薄餅等比較輕怡既午餐,晚市有燒豬仔骨,牛排,海鮮意粉等主打菜式,當然唔少得夜晚既酒吧啦。簡直係由早到晚留係度都無問題。Trim and take土耳其麵包配上牛油果,蘆筍,蕃茄和火箭菜,加上兩隻自選蛋。醬汁由淡既忌廉芝士同酸忌廉製成,配合埋牛油果同自選既poached egg感覺好full好豐富。而盧荀同火箭菜就做左一個調解作用,變返一個清新輕怡既早餐。JASPAS best B for bacon 煙肉唔會煎得太耐變到硬哂,煎得太香仲有點燒焦既邊,帶出bbq既香味。E for egg炒蛋鬆軟都係又唔會太水S for sausage 法蘭克福腸味道濃郁,唔會太咸T for toast黑麥包增加飽肚感最後當然唔少得薯餅同沙律襯托出成個豐富又完滿既早餐啦。

JASPAS 中環店

Trim and take

JASPAS best
B for bacon
E for egg
炒蛋鬆軟都係又唔會太水
S for sausage
法蘭克福腸味道濃郁,唔會太咸
T for toast
黑麥包增加飽肚感
最後當然唔少得薯餅同沙律襯托出成個豐富又完滿既早餐啦。