2020-03-08
Green Waffle Diner一路都幾鐘意食,耐唔耐諗唔到食咩就會食口味幾啱我,又大份夾抵食一坐低侍應就會放低濕紙巾同一個信封比我哋消毒同放口罩好細心落單可以用app, 方便又快捷咁啱星期三嚟到有個promotion嗌BBQ ribs嘅話,半份嘅價錢,可以有full size咁抵,當然要嗌一份有好多份醬,啱晒我Fresh Passion Fruit Soda $48好Fresh好酸😂😂😂但好香百香果味Oreo Milkshake $63好一杯典型嘅肥仔飲品topping齊晒味道唔會好甜,都還可以Fried Avocado $53好特別用咗唔同脆卜卜嘅穀物包住牛果再拎去炸好香口Country Brunch Skillet $82 芝士加煙肉加薯仔加流心蛋再加熱辣辣 = 將我鐘意嘅嘢都放埋一齊好味每次嚟依到都會嗌我諗我自己可以KO一份,但普通食量嘅話,真係要share食,如果唔係都幾易食濟BBQ Ribs with Sweet Potato $149 $149有兩大塊ribs真係好抵另外啲蕃薯條都好好味最後當然要嗌一個waffleWaffle $82好香好好食嘅waffle依到嘅wa
一坐低侍應就會放低濕紙巾同一個信封比我哋消毒同放口罩好細心
好特別用咗唔同脆卜卜嘅穀物包住牛果再拎去炸好香口
Country Brunch Skillet $82
$149有兩大塊ribs真係好抵另外啲蕃薯條都好好味
Waffle $82
好香好好食嘅waffle依到嘅waffle真係特別香,又脆口,好好食加埋焦糖醬同朱古力雪糕,正