2018-01-21
👫食完正餐都係有啲餓,為食嘅👱🏻♀️就嚟咗豪大大食雞扒🤤 📢 想知邊到有更多好西食?Follow&like @ourfoodstory.hk✨ 吃貨情侶帶你食勻全世界🌏 每日不定時更新喔⭐️一一一一一一一一一一一一一一#大雞扒 <$30>一拎上手嘩一聲,真係好大塊,仲大過👱🏻♀️塊pizza面😂 雞扒外皮炸到好脆,面頭仲撒咗啲辣粉,但食落一啲都唔辣🤣 而且食落外脆內軟,唔會好乾身,仲有好多肉汁添👍🏻 但食咗一陣覺得好膩,一定要買嘢飲解膩,一路飲一路食先啱啱好🤕 食到最尾仲有啲雞骨,有小小麻煩😩整體嚟講,$30好大塊好抵食,性價比高,但最好搵人些牙,一個人食曬會好飽好濟☹️ Btw食一次過下口癮就算,應該唔會有下次🌚一一一一一一一一一一一一一一👾驚喜指數:❗️❗️❗️(5個❗️最高)一一一一一一一一一一一一一一💑提提你:▪️襯熱食口感同味道會好啲🧐
#大雞扒 <$30>
👾驚喜指數:❗️❗️❗️
(5個❗️最高)
💑提提你:
▪️襯熱食口感同味道會好啲🧐