2020-11-27 42 瀏覽
Season plus在山林道盡頭,再經過巷仔先到!有點柳暗花明又一村嘅感覺!店內都幾大,坐得幾舒服,$98有得free flow任似啤酒白酒紅酒,都幾抵飲!食下小食吹下水不失為一個好地方!最大吸引之處為精選生蠔!只係9蚊隻,性價比極高,味道為濃郁海水味再帶點礦物香!堅係唔會 將貨就價,真係好新鮮,不得之了!另外叫多3隻美國生蠔,味道偏為淡身但帶 creamy感覺,肉質幾飽滿!口感豐富,只加檸汁已十分足夠,非常享受。另外再叫咗烤焗海鮮拼盤, 有芝士焗原隻龍蝦,巴馬臣芝士焗扇貝,蒜容 翡翠螺,芝士黑松露大蘑菇,牛油蒜蓉焗虎蝦!龍蝦表面鋪上芝士,龍蝦頭多膏香!夠哂濃郁,龍蝦肉質地嫩,整體好吸引。巴馬臣芝士焗扇貝,topping芝士超香又唔膩,十分吸引,扇貝肉厚唔乾,幾好食。黑松露大啡菇菇香好突出,夠哂厚!而且仲好 juicy, 正呀!食下野飲下野,真係好 chill.

食下野飲下野,真係好 chill.