2022-05-15 1161 瀏覽
夜晚一支公入黎 原來係8成滿 佢仲有樓上琴晚食完大家樂牛扒 唔得 所以要揾返間覆桌我唔鐘意相機食先 食完好食自然想講叫了豬扒拼台灣腸 加帶子例牌湯上先 白湯Garlic飽 的確只係一般西餐廳貨色 是整定先或者攞返黎 不過都好過我昨晚食大家樂水汪汪的湯都要76蚊或者改一改用餐飽會好的 蒜蓉飽必須要即焗先至好食 不能返叮豬扒好快上枱 擺枱治到好處 腸仔同豬扒骨頂住鐵板兩邊睇落好似好大份咁 隔離枱都望過黎黑椒汁 同意粉另上 意粉有落蒜油 無煮過龍 黑椒汁有黑椒味但唔辣 唔會搶左肉味去鐵板由頭食到尾都仲係滾燙的 好多時出面食食下會唔夠熱 廚師將小小洋蔥放係底 同埋佢專登將肥油個度貼住鐵板 豬扒唔會焦左同肉味會出的 結果成份餐食曬完美離場整體除左飽同意粉會扣分,都係有CP值的 牛扒未試過下次再食睇下有無野可以挑剔
夜晚一支公入黎 原來係8成滿 佢仲有樓上
琴晚食完大家樂牛扒 唔得 所以要揾返間覆桌

我唔鐘意相機食先 食完好食自然想講
叫了豬扒拼台灣腸 加帶子
或者改一改用餐飽會好的 蒜蓉飽必須要即焗先至好食 不能返叮

整體除左飽同意粉會扣分,都係有CP值的
牛扒未試過下次再食睇下有無野可以挑剔
豬扒拼台灣腸加帶子