2018-06-22 1402 瀏覽
這間味王餐廳是我們最近的飯堂, 今日本來唔想出街食但係見到同事所叫的吉列豬扒沙律十分之吸引所以又行落去 一入到去餐廳 嘩 見張張枱全部都係食吉列豬扒沙律 二話不說就叫咗喇 嘩一上枱就畀佢擺款呼吸引住, 有西瓜車厘茄同埋搣咗嘅橙沙律同埋一塊熱辣辣脆卜卜嘅吉列豬扒, 切落去以聽好脆咋聲音, 脆粉和豬扒的比例啱啱好 唔會脆粉多 ,豬扒厚已難咬, 十分鬆軟, 沙律方面十分新鮮有好多生果, 十分細心有切開一片片的西瓜 ,切好的橙 和幾粒車厘茄 可以撇去豬扒 油膩 的感覺, 這個餐不是成日都有的 不過除咗呢個餐之佢嘅炒粉麵都ok㗎,我覺得過今日真係好好彩食到咁好味嘅吉列豬扒。
吉列豬扒沙律
吉列豬扒沙律