2024-06-18
話說一直都食開雲川,見到網上有人推介雲在線更好食😋第二日即刻要去朝聖一下🤭店舖喺田景盈豐商場行到盡頭,一個唔太起眼嘅地方。。一入到去一眼睇曬🫣地方淺窄少簡陋,得三張梳化卡位,其他都係細嘅摺枱,冇乜裝修可言,甚至乎堆滿貨物📦同男友坐低各自都係叫左微酸辣/麻辣豬頸肉米線🍜凍檸茶🥤同埋網上大推嘅炸雞粒。。首先,喺有啲餓嘅前提下食第一啖,覺得好似不過不失?🤔豬頸肉係厚嘅,不過好彈牙!口感幾得意幾好食😋不過份量太多食唔曬🫣湯底微酸少少開胃🤏炸雞粒味道係想像到,冇話特別好唔好食🫣。然後本身天氣好熱🥵加上食辣野,個人熱到要暈咁濟嘅同時,見員工話全部冷氣都跳掣😳熱到唔想食,加上一開始食嘅時候,見到有隻BB小強喺牙籤筒嗰到爬😱更加想快啲食完快啲走😆。總結👉🏻如果想慳錢,撇除所有衛生問題,想食一餐平餐而又飽肚嘅話,係唔錯嘅選擇😆