2022-11-07
黎到充滿奇幻感覺嘅迪士尼,奇幻得來都好現實😅 因為大部份餐廳都係8:00閂,6:00入餐廳已經全院滿座,但門口既職員只會掃完你個安心出行就全部人放入,一行八人想搵一張枱都要企喺其他食客面前企住咁等好耐⋯食客有壓力,小編都好有壓力😅😅最後搵到個戶外位坐左1分鐘諗緊食乜嘢嘅時候,職員就突然衝黎同我地戶外既客講話陣間要放煙花呢度7:00要閂,叫你到時入返去室內。what?!但放煙花八點喎⋯anyway, 小編食嘢通常30分鐘內完成,所以應該唔受影響。 但惡夢開始啦,出去排隊買一個餐都要搞成半粒鐘,最後得返<20分鐘settle down 食嘢。因為要趕住交個場俾返佢哋,戶外冇乜燈光所以影唔到所有嘅食物⋯ 【 尊貴雜扒套餐】 $195當然大家都已經有心理準備主題樂園嘅食物質素唔會話去到好好,平心而論個賣相係靚嘅(太趕無影相🥲)有牛扒,雞扒,香腸,煙肉及炸蝦,但作為一個尊貴嘅雜扒餐,排咗30分鐘先至領取到嘅呢個餐,竟然食落去係凍㗎⋯⋯呢下扣好多分⋯【 鮑魚海鮮炒飯套餐 】 $160好似福建炒飯,飯是淋pat pat的⋯【 兒童套餐 】 $105內容其實係香煎雞扒飯配蘑菇汁配粟米,低脂芝
【 尊貴雜扒套餐】 $195
【 鮑魚海鮮炒飯套餐 】 $160
好似福建炒飯,飯是淋pat pat的⋯
【 兒童套餐 】 $105
內容其實係香煎雞扒飯配蘑菇汁配粟米,低脂芝士蛋糕,兒童小食同一支礦泉水,細細份,係幾端合小朋友個量。
【 焗豬扒飯套餐 】 $150
呢個個賣相亦都係好靚 ,小編滿懷希望佢唔好好食,佢有焗過既mozzarella cheese 😋 但 豬扒同飯好淋pat pat..
【 水果杯】 $50
全為了米奇造型杯😂😂😂
💰人均大約~$170
小編從來都未試過比分俾得咁低,但今次嘅體驗真係三方面都做得麻麻哋,好多改善嘅空間。。