2023-03-24 60 瀏覽
搵到一間貓cafe! 係位於銅鑼灣嘅樓上cafe 平日下晝嚟到都幾full㗎 所以都推薦大家提前book位🙈既然係貓cafe 貓就梗係重點🥹 貓貓們都唔驚人 任摸唔嬲 全部都好QQ!!收費方面每個時段都唔太一樣 不過入座食時餐廳會講得好清楚 唔明都可以再問~不過食物方面都唔錯㗎 係貓cafe入面都算高分 我地嗌咗 兩個午市set 兩個甜品 咁就可以坐幾個鐘~ 惹味冬陰燉雞意粉 $128▶︎ 意粉入味而且好掛汁 冬陰功味有但不會太重奴才叉電薄餅 (half) $85▶︎ 芝士拉絲 略帶番茄味 餅底脆身Hazelnut Latte(凍) +$10▶︎ 大杯 唔錯🫶🏻Flat White(熱) +$8▶︎ 咖啡有苦香 同正常cafe無異~Gelato意式雪糕波波 $88▶︎ 三球雪糕分別係雲呢拿 抹茶 朱古力味 另外配有少量水果▶︎ 雪糕順滑冇冰晶 個人最鐘意雲呢拿味 而抹茶味甜度最低~朱古力提拉米蘇蛋糕 $68▶︎ 唔係用手指餅而係朱古力蛋糕 甜度不高~

惹味冬陰燉雞意粉 $128

奴才叉電薄餅

Hazelnut Latte(凍) +$10
▶︎ 大杯 唔錯🫶🏻

Flat White(熱) +$8
▶︎ 咖啡有苦香 同正常cafe無異~
Flat  white

Gelato意式雪糕波波 $88
Gelato意式雪糕波波

朱古力提拉米蘇蛋糕 $68
▶︎ 唔係用手指餅而係朱古力蛋糕 甜度不高~
朱古力提拉米蘇蛋糕

Flat  white