2024-09-03 70 瀏覽
📍位於佐敦D出口 出口轉左 LOFT入面嘅閣樓 地理位置好方便👍🏻 上閣樓嘅樓梯裝修已經非常打卡📸 推門入到去 🔖店員會細心講解同貓貓玩嘅注意事項 呢度地方雖然唔算好大 但枱與枱之間都有足夠距離🤗🐱是日有六隻貓貓出黎款待客人 每隻都肥喐喐 好可愛😍 唔怕被人摸 可以係Café內買指定貓條 餵詞貓貓🤗 佢哋見到貓條 會好主動積極 而且有客人同佢哋玩波波 份外興奮😆🍴Café 有三款意粉 & 幾款小食 飲品有茶或咖啡 選擇唔算好多 👍🏻但都好有誠意 😋即叫即做 墨魚汁意粉味道濃郁 雞翼香辣惹味 朋友覺得咖啡都好香濃 不錯👏🏻 我揀咗烏梅山查桑葚檸檬茶 清甜又解渴😚👉🏻收費每位$80 (大小同價)💗每位即時回贈$40現金券 可以用作購買食物/飲品/貓條😉🐱鍾意貓嘅朋友 可以去探下佢哋 因為真係好可愛🥰🥰🥰

👉🏻收費每位$80 (大小同價)
💗每位即時回贈$40現金券 可以用作購買食物/飲品/貓條😉

🐱鍾意貓嘅朋友 可以去探下佢哋 因為真係好可愛🥰🥰🥰