2022-12-13
好開心呀 朋友同我講銅鑼灣樓上新開左間貓貓cafe 話想同我去 咁今日收工我哋就上左去見下啲貓貓啦🐱😍去到門口已經覺得好得意啦☺️ 呢度食物嘅選擇都有唔少呀~ 呢間貓貓cafe收費係咁既頭一個鐘$78 包一杯飲品之後就$60 但如果有叫到野食既就唔使比架啦~咁我地就當然叫埋野食 加埋玩2個鐘😍 一入到去已經見到隻肥嘟嘟貓貓瞓得幾舒服 同埋佢地都換左聖誕裝啦 好可愛呀😬 Rose latte $65個貓貓杯碟都好靚呀😍 玫瑰味好香 冬天飲返杯暖粒粒嘅latte 唔錯👍🏻 All day breakfast $168呢個貓咪全日早餐包括有 Salmon, Sausage, Croissant, Chicken Ham, Baked Beans, Eggs, Fruit, Salad 好豐富呀😇 Fresh Fruit Green Tea $58綠茶仲加左個花茶包 好香嘅花茶味 再加埋新鮮嘅青蘋果粒粒 暖粒粒又fresh👍🏻 Chicken Spaghetti in Tom Yum Sauce $138揀左個冬陰公燉雞意粉 有幾舊蘿蔔同埋雞肉都好軟淋 冬陰公味唔算好重又唔會辣 加埋啲沙律
去到門口已經覺得好得意啦☺️
呢度食物嘅選擇都有唔少呀~
呢間貓貓cafe收費係咁既
頭一個鐘$78 包一杯飲品
之後就$60 但如果有叫到野食既就唔使比架啦~
咁我地就當然叫埋野食 加埋玩2個鐘😍
Rose latte $65
All day breakfast $168
Fresh Fruit Green Tea $58
揀左個冬陰公燉雞意粉 有幾舊蘿蔔同埋雞肉都好軟淋 冬陰公味唔算好重又唔會辣 加埋啲沙律 感覺好健康~
我地食緊佢又食緊❤️
食飽飽梗係同貓貓玩下 佢都食飽飽 睇吓佢幾疏呼🥰 之後佢就瞓左嚕🤣🤣
跟住又到另一隻食🥰
食飽佢又眼瞓啦 真係好得意🥰
整體來講 呢間Catio🐱 環境舒服 貓貓好可愛 真係好治癒🥰 一定會再黎同貓貓玩呀😬