2024-01-15
🐱Catio🐱家母向來鍾意小動物,第一次帶佢去貓貓CAFÉ去玩下小貓~呢間貓貓CAFÉ地點方便,銅鑼灣地鐵站過去只係需要幾分鐘! 一入去見到有好多貓擺設,仲有一棵假樹俾小貓爬上去,唔少小貓係擺設上面訓覺!超級可愛!!入面D小貓全部都肥肥白白,仲有一隻店員介紹嘅時候話俾我地聽係貓義工放係度暫養,睇得出佢地都好鍚小貓❣️日本和牛芝心漢堡🍔漢堡份量都唔少,有沙律菜配芝麻醬,仲有炸蕃薯條配蕃汁~一路食,一路有小貓望住想一齊食HAHA貓咪叫醒你全日早餐🥗ALL DAY BREAKFAST 有好多配料,有煙三文魚、沙律菜、德國腸、煎蛋、茄汁豆同煙肉!! 煙三文魚好長好大份,對於中意食煙三文魚嘅我黎講真係好正!!!!黑糖桂圓紅棗茶☕️平時出去飲黑糖桂圓紅棗會覺得太甜,呢度甜度剛剛好!玫瑰茉莉花茶☕️花茶用茶包沖,玫瑰茉莉花味都好出!
日本和牛芝心漢堡🍔
貓咪叫醒你全日早餐🥗
黑糖桂圓紅棗茶☕️
平時出去飲黑糖桂圓紅棗會覺得太甜,呢度甜度剛剛好!
玫瑰茉莉花茶☕️
花茶用茶包沖,玫瑰茉莉花味都好出!