2022-11-30 43 瀏覽
🔻🔻🔻hkdaydayeat🔻🔻🔻最近黎左bookmark左嘅一間位於太子嘅歐陸風情cafe 除左擺放唔少貓頭鷹公仔 鄰近聖誕🎄cafe都佈置左好多得意嘅聖誕裝飾同牆紙 超吸睛 整體裝潢比人好溫馨舒適嘅感覺👼🏼//////////////////////////🦀️北海道軟殼蟹配黑松露扁意大利粉 - $128一上菜就聞到黑松露香❤️黑松露醬汁好creamy濃郁 意粉軟硬適中掛到汁 軟殼蟹外脆內軟 調味都幾惹味 係炸得有點濃扣左啲分🦞龍蝦汁海鮮意大利飯 - $118海鮮配料都唔少 蝦同青口都幾新鮮爽口 燴飯粒粒分明且充滿醬汁 食落口感綿密👍 如果份量再多啲會更好🍌香蕉拖肥批 - $52香蕉果茸都幾大舊 香味好出 加上核桃堅果更有咬口 整體味道都幾甜 系果甜嘅味道 所以唔會有死甜嘅感覺💓 雖然係甜品但食落口感幾輕盈
🔻🔻🔻hkdaydayeat🔻🔻🔻

//////////////////////////