2014-01-04 171 瀏覽
人生第一次寫食評,就要比劣評,真係有點無奈今次係第二次去呢間嘢!佢除咗好座、就腳同佢唔爆實有位,真係唔會有其他理由幫襯食物質素一般,份量小,味道一般無特別,價錢銅鑼灣區唔算貴.服務就真係(無得頂),兩次去都遇到果位令人難忘嘅員工,上一次係生日同個朋友去食午餐,當時係未到12點,無乜客人,期間想影張相,佢經過我地嗌唔該佢望一望張枱,我地都未講咩事,佢就黑晒面直行直過,嗌幾聲唔該都頭也不回(當時同朋友喺到諗,我地除咗叫嘢無同佢有其他對白,無理由得罪到佢啩!)到今次,我地去晚餐,由於杯蜂蜜綠茶太甜,我地想要杯滾水溝淡d,巧合地又係佢經過,我地又係嗌唔該,佢嘅反應都係一樣,望一望張枱就黑面行咗去,唔會理人.跟住都好彩見到一個應該資歷較淺嘅女侍應,佢係有反應架!憑制服去辨別,黑面短髮四眼女侍應應該係高級d,我地唔係期待佢五星級服務,最基本嘅尊重都應吓人啦!後記,果位黑面女侍應,應該係落單同埋單先會有反應,佢望一望你張枱見到應該唔係埋單,你點叫佢都唔會比反應佢咁嘅服務態度唔知係唔係無糧出,就算係應該搵勞工處,唔係比面色我地呢d素不相識嘅消費者囉!
人生第一次寫食評,就要比劣評,真係有點無奈

食物質素一般,份量小,味道一般無特別,價錢銅鑼灣區唔算貴.

跟住都好彩見到一個應該資歷較淺嘅女侍應,佢係有反應架!

2014-01-03
10 分鐘 (堂食)