2008-08-14 18 瀏覽
還記得早幾年,次次經過元氣壽司店,條龍都排到鬼死咁長,但係而家一間又一間既日本料理越開越多,就自自然分薄晒啦,不過身處坑口區既我,o係呢一區來講就真係唔太多選擇,所以,一想起食日本野,就自自然去元氣食啦!我次次必食既食物有:軟殼蟹手卷 - 試過好多間有軟殼蟹既餐廳,都係元氣整得最好食,且價錢合理。北寄貝沙律軍艦 – 夠凍夠爽既北寄貝,好味!不過今次就整得好醜樣,d醬痴住d紫菜都俾客人食,o係佢面前講咁醜樣o架整得,不過侍應扮聽唔到,真係老土呀!蒸蛋 – 夠滑同夠熱,材料亦適中。另外亦有食左不同款式既壽司,不過不失,ok啦。但係有意外驚喜既係,我地叫左個三文魚皮小食,因為係剛剛炸好既關係,食落去仲係熱辣辣同脆扑扑既,係我食咁多次元氣最好食,最新鮮既一次,不過次次都要等到剛出爐既三文魚皮小食,又可以有幾多次呢!

我次次必食既食物有:

蒸蛋 – 夠滑同夠熱,材料亦適中。

,不過次次都要等到剛出爐既三文魚皮小食,又可以有幾多次呢!

好醜樣呀整得