2022-10-09 920 瀏覽
#chuchuintsimshatsui—𝗠𝗲𝗻𝘂 𝗼𝗳 𝘁𝗵𝗲 𝗱𝗮𝘆🥥🧁Angel Cake $98Chocolate Paris Brest $92—Rosewood Butterfly Patisserie一直都係high-tea熱點🧁但預約超困難最近去開rosewood staycation🌟順便去買2件餅仔做生日蛋糕🤍🤍.傍晚6點幾去到 款式所剩✨🌿最後就揀左2款試🤭🤭💕.有angel就緊係有devil😍💓但好可惜devil賣晒🤣🤣🥹Angel cake食落有斑蘭葉➕芒果➕椰絲味🥥我覺得食落都幾surprise🤭🌟因為我本人係唔鍾意椰絲 但成個combination好夾好fresh😍唔會過甜 斑蘭葉既香味完全係畫龍點睛既感覺😍♡Chocolate Paris Brest🍫揀佢得一個原因就係因為佢朱古力味🖤酥皮蛋糕配上內餡奶油餡💖💖外脆內軟滑😍😍😍🤭再加上面頭啲朱古力cream 大家唔搶大家風頭💖層次好好👍🏼♡2件cake都唔大 索價$92-98❗️價錢黎講我覺得係貴 但係食落又覺得好抵🥹因為除左賣相靚 食落都好好食😋🌸Book唔到high tea 都可以買下啲cake嘗試下🤤
#chuchuintsimshatsui

2件cake都唔大 索價$92-98❗️
價錢黎講我覺得係貴 但係食落又覺得好抵🥹
因為除左賣相靚 食落都好好食😋🌸
Book唔到high tea 都可以買下啲cake嘗試下🤤

💰hkd $190 w/ no service charge (takeaway💓)
📍 Butterfly Patisserie (Tsim Sha Tsui)
2/F, Rosewood Hong Kong, 18 Salisbury Road, Tsim Sha Tsui
2022-07-19
外賣自取