餐廳: 温野菜
資訊:

2019-03-16 636 瀏覽
成日都見到溫野菜呢個餐廳,佢同埋牛涮鍋牛角係同一個集團經營嘅,所以就成日都心思思想去試吓。不過睇返食評好似有啲貴,不過一次半次都OK嘅😁😁咁睇返個餐牌啦,佢就有唔同嘅肉類同埋原產地所選擇,咁主要見到牛肉嘅價錢係偏貴因為都係由美國日本呢啲地方送到,咁我哋就因為budget所以選擇咗比較抵食嘅雞肉同埋豬肉😃😃另外都有叫咗啲餃子同埋菜,仲有拉麵添。我哋選擇咗清清地嘅蕃茄湯,好快就有職員去招呼我哋,比起其他火鍋店嘅服務好好多,可能係因為價錢關係。我哋認為佢哋嘅肉類質素比一般壽司譜,尤其是係放題嗰啲好好多,食落去好有肉汁,亦都非常鮮嫩,令人想一食再食。此外佢啲蔬菜亦都比一般鋪頭新鮮,物有所值😄😄而且,個環境都比較清靜,可以同朋友舒舒服服咁傾計。

而且,個環境都比較清靜,可以同朋友舒舒服服咁傾計。