餐廳: 温野菜
資訊:

2019-05-23 879 瀏覽
每年情人節呢啲日子都好煩要去邊度食飯因為要book位又要捱貴野😢今年同男朋友另類啲 選擇一路行街一路睇下有啲咩想食 想簡簡單單食啲一餐飯🥰咁我哋就禁左溫野菜嘅飛等左一個鐘左右就有得入去食啦👏🏻入到去嘅時候都幾surprise 因為第一次去 完全唔知道係一人一個鍋🥳對於我呢啲玻璃肚嘅人來講覺得好乾淨 一定唔會肚痾嘅感覺😜不過再望落去餐牌 原來價錢一啲都唔平😣但當食物嚟到 🤓你食緊嘅時候你就覺得好值得因為佢啲食材真係好新鮮啲牛肉豬肉都好好味 🙆🏻‍♀️佢每一碟餸嘅份量都唔多 不過兩個人食其實真係啱啱好 👍係好矜貴嘅牛啊🤣

咁我哋就禁左溫野菜嘅飛等左一個鐘左右就有得入去食啦👏🏻

係好矜貴嘅牛啊🤣