2007-07-18 1 瀏覽
因為老公阿媽個朋友有張coupon,兩個人既tea buffet唔駛錢~所以就去左食啦~入到去見到.....嘩.....放野食既地方真係小到爆....所以野食種類係非常之小lor熟食:牛肉丸,薯蓉,雞尾腸,蔗蝦,魯水雞翼,燒賣,珍珠雞,楊州炒飯,炒銀針粉,牛肉燒賣,皮蛋瘦肉粥麵包:有幾款,煙三文魚麵包,同埋其他兩種唔記得咩黎~但係都係d火腿夾包沙律:普通自助餐有果d生菜,蕃茄,有一個係好酸既3色椒火腿沙律甜品:有十款到啦,好多都係士多啤梨整成個自助餐我最欣賞係佢既牛肉丸同埋雪糕牛肉丸好重牛味,好似食緊牛扒咁~同埋個汁好好味個朱古力雪糕好好味~有d朱古力碎~同埋有荔枝雪糕都唔錯總括,成個自助餐食果d都係平價野...好彩唔駛錢=.,=如果唔係真係超級唔抵呀!!!!原價計埋加一好似要$130一個人就係好似張圖咁,拎野食既地方一眼望哂=.=中間係柱,熟食係得一面,同埋後面張木台其他果3邊都係沙律同埋麵包後面仲有一邊係甜品,that's all丫~~仲有~我自己沖左杯奶茶飲,,d茶係無茶味=]好似飲緊淨奶咁

所以野食種類係非常之小lor

熟食:

麵包:

沙律:
普通自助餐有果d生菜,蕃茄,有一個係好酸既3色椒火腿沙律

甜品:
有十款到啦,好多都係士多啤梨整

成個自助餐我最欣賞係佢既牛肉丸同埋雪糕
牛肉丸好重牛味,好似食緊牛扒咁~同埋個汁好好味
個朱古力雪糕好好味~有d朱古力碎~同埋有荔枝雪糕都唔錯

總括,成個自助餐食果d都係平價野...好彩唔駛錢=.,=
如果唔係真係超級唔抵呀!!!!
原價計埋加一好似要$130一個人

就係好似張圖咁,拎野食既地方一眼望哂=.=
中間係柱,熟食係得一面,同埋後面張木台
其他果3邊都係沙律同埋麵包
後面仲有一邊係甜品,that's all