2009-12-24
經過餐廳門口,朋友話想食個鵝肝龍蝦餐,所以就入黎試。入到去要上二樓食,只有兩張枱係有人坐緊。味道: Mushroom Risotto:新鮮熱辣,我慢慢食,都食到最後嗰淡都係熱架。 Risotto本身唔係好夠咸,不過因為佢面頭加大好多cheese,所以咸味剛剛好。D飯yin yin an an 好鍾意。朋友個餐: 龍蝦湯:"okay la",暖既,味道還可以,食set預左。 鵝肝 salad:成個餐最好食個鵝肝,不過都係唔夠熱。跟salad唔錯,不過都係喜歡有塊甜甜地既生果拌。 龍蝦加牛扒:牛扒太熟,硬帶un,龍蝦okay。味道無乜掂。 心太軟:都係覺得只係暖,熱D會好食D。拌碟既生果甜,心太軟加雪糕都好食。讚! 環境:簡單,整齊,有個guitar手唱歌,啱情侶黎拍下拖既。服務:有求必應,好!我嗰日唔係好想食佢D set,所以就問佢有無risotto食。意大利大廚就走左出黎問我想食乜。我就話佢知我想食mushroom risotto,佢就話幫我搞掂。衛生:我張枱既枱布有污點,所以扣左分。抵食:講真要成HK$300 一個人我真係覺得貴。
味道:
朋友個餐:
龍蝦加牛扒:牛扒太熟,硬帶un,龍蝦okay。味道無乜掂。
衛生:我張枱既枱布有污點,所以扣左分。
抵食:講真要成HK$300 一個人我真係覺得貴。