2019-11-12 172 瀏覽
之前經過幾次都唔捨得買,而且冇得試味有d怯,點知今次去得早,竟然又真係有得試幾款!◆Summary◇款式超多,最出名就係🥢艾草年糕同 🥢南瓜忌廉芝士,後者超多人同我推介‼️艾草冇得試,試左兩啖南瓜,真係好柔軟濕潤,甜味又天然清新🎃係我準備買南瓜的時候,試左一啖🥢栗子忌廉芝士,跟住轉左鈦🌝總體來講雖然價錢唔平💰價格大概一袋HKD78-89,但選擇夠多同埋真係好好食,我諗儲多一陣錢又會去買多袋🤫⚠️係食一啖就想食第二啖嘅包啊😭————————————————————◆栗子忌廉芝士 ◇HKD78呢款比南瓜甜味更突出d叮熱之後麵包好鬆軟採用韓國公州栗子🌰栗子味好濃 又粉又甜仲可以咬到栗子粒添🐿️忌廉芝士軟綿綿的🧀同栗子蓉好夾酸酸地平衡左栗子嘅甜層次感好豐富🔅超中意栗子嘅仲可以買🥢純栗子 ,望到栗子份量超級爆,不過我想食cream cheese所以冇買果款

◆Summary◇

係我準備買南瓜的時候,試左一啖🥢栗子忌廉芝士,跟住轉左鈦🌝

⚠️係食一啖就想食第二啖嘅包啊😭
————————————————————