(非會員)
2009-06-07 6 瀏覽
好貴,但非常唔低,近期因冇生意lunch大减價,但lunch set 份量一樣大减價,今日上去食lunch見到樓下有個亞沈派傳單大减價,平日都冇,之前食過一次$214lunch一個人,今日收$68,但得少少份量,味道好過荼記少少,叫咗$19兩隻蠔,我坐在鐵板燒近厨房門口,見到一個厨師攞2隻好大的蠔學,放隻蠔肉上去,,,吓完來假架,跟主攞出來鐵板燒,果個光頭经理講d蠔日本廣島來活的,但真相就......我自己睇睇厨師主完用快子攞起隻蠔,見到隻蠔學都冇肉粒在上面,就知隻蠔學之前d客食完洗返,返用,自己都唔錦食,$19兩隻日本廣島活蠔,真唔真自己去食就知(睇你有冇胆食)