2008-12-08 58 瀏覽
終於可以試到呢間喺香港數一數二既意大利餐廳喇!入到去,裝潢都算唔錯!就算二人枱都好大張,坐得舒服唔會迫!頭盤可以order,亦可以選擇自助形式!款式種類都好多,而且味道一d都唔敷洐!用料新鮮亦可口!主菜我揀咗一個Angus steak!medium做得剛好,肉質亦都好嫩口,只略嫌偏鹹咗DD!如果你係食魚的話,佢地會喺你面前幫你起埋骨架!呢排可以食松露,你order既食物上咗枱之後,大廚會親自喺你面前刨d松露落去,確保新鮮!甜品既時間,佢地會推架甜品車過嚟比你任揀!款式多之餘,亦都做得好味!特別係個芝士蛋糕,芝士味香濃,亦夠滑!真係一定要試,其他甜品都唔錯架!晚飯仲要有隊live band!係拉大提琴同彈結他架,佢地會叫你點歌唱比你聽,氣氛好好!慶祝節日或者氹女朋友,實冧晒!

如果你係食魚的話,佢地會喺你面前幫你起埋骨架!

慶祝節日或者氹女朋友,實冧晒!
ok
ok