2016-02-28
今日放假,終於可以用呢幾日WHATSAPP朋友GROUP入面係咁SHARE個張買一送一STARBUCKS飲品劵!黎到荃灣愉景新城,那條長長嘅人龍,那唯一嘅3半到5半,因為買一送一,吸引咗好多人黎飲!可能係平時買起嘅人、可能係老闆萬歲之後幫忙嘅跑腿、亦有姊妹兄弟情侶夫妻、當然更不少得偷懶蛇經過一個小時嘅消磨戰,終於到我地叫了,服務員不停地做左一個幾鐘依然友善,依然畫笑哈哈,依然問你個姓氏,呢個就係STARBUCKS服務上既過人之處!我叫咗自己嘅至愛亦係新產品:紅豆抹茶星冰樂®Green Tea+ Red Beans Frappucino® Blended Beverage男友叫了COFFEE SERIES:焦糖咖啡星冰樂®Caramel Frappuccino® Blended Beverage我那個好好飲!紅豆大大粒,係高質蜜紅豆,GREENTEA完全係掌握之中嘅質素!STARBUCKS必選嘅GREENTEA LATTE SERIES濃郁嘅抹茶加上紅豆,撞埋一起那種效果,係搵5到第D可取締嘅組合!PERFECT!而男友個杯亦不錯,超甜嘅焦糖調落苦澀嘅咖啡,兩耆並溶在一起,帶來跟普通白沙
終於可以用呢幾日WHATSAPP朋友GROUP入面
係咁SHARE個張買一送一STARBUCKS飲品劵!
黎到荃灣愉景新城,那條長長嘅人龍,
那唯一嘅3半到5半,
因為買一送一,吸引咗好多人黎飲!
可能係平時買起嘅人、可能係老闆萬歲之後幫忙嘅跑腿、
亦有姊妹兄弟情侶夫妻、當然更不少得偷懶蛇
經過一個小時嘅消磨戰,終於到我地叫了,
服務員不停地做左一個幾鐘依然友善,依然畫笑哈哈,
我叫咗自己嘅至愛亦係新產品:
男友叫了COFFEE SERIES:
我那個好好飲!紅豆大大粒,係高質蜜紅豆,
濃郁嘅抹茶加上紅豆,撞埋一起那種效果,
係搵5到第D可取締嘅組合!PERFECT!
而男友個杯亦不錯,超甜嘅焦糖調落苦澀嘅咖啡,
兩耆並溶在一起,帶來跟普通白沙糖咖啡比不上的口感跟黏滑度!
星冰樂帶來嘅短暫腦麻痺!好刺激