2023-04-05 26 瀏覽
嚟介紹下特色cafe喇☕️!今次想同大家介紹好耐冇介紹過嘅貓貓cafe啦🐱。呢間餐廳除咗喺工廈有貓cafe之外,喺葵廣同樣有一間小食店㗎❤️,而且小食店嘅嘢食仲可以帶去貓貓cafe享用🤩。另外呢間餐廳都好有善心,會將貓cafe嘅收入撥作支援救援浪浪用途🫶🏻。可以話係相當有意義!環境方面☝🏻小食店同貓cafe嘅路程一啲都唔遠✨,只需要行5分鐘就到了。至於cafe環境方面夠晒衛生無臭味,而貓咪都好乾淨🥰。睇得出餐廳有悉心照顧!食物方面✌🏻#蕉思暮想($35)首先就想同大家介紹吓第一款小食,呢款小食包括咗兩條西班牙churro 🇪🇸以及兩條香蕉春卷🍌。個人認為Churro真係整得好脆,仲帶有肉桂香味❤️。香蕉春卷內餡真材實料🤩,含有足夠嘅香蕉蓉!#招牌手工波提($25)另外我想介紹嘅第二款小食就係呢份招牌手工波提🍩,份波提我今次就選擇咗朱古力底🍫。我自己覺得餐廳都幾有誠意😋,因為波提嘅製作工序其實都幾繁複㗎🙏🏻。我特別鍾意佢嘅口感,甜得嚟帶點煙韌😬。#流心芝士牛堡盒子($58)最後就想介紹下呢份CP值夠晒高嘅小食拼盤🫶🏻。呢個盒入面包括有台灣腸、香草腸、花枝丸、薯角,仲有當中嘅主角流心芝士牛堡😍,
嚟介紹下特色cafe喇☕️!

環境方面☝🏻

食物方面✌🏻
#蕉思暮想($35)

#招牌手工波提($25)

#流心芝士牛堡盒子($58)
最後就想介紹下呢份CP值夠晒高嘅小食拼盤🫶🏻。呢個盒入面包括有台灣腸、香草腸、花枝丸、薯角,仲有當中嘅主角流心芝士牛堡😍,款式真係夠晒多😚。講下芝士牛堡嘅味道先,牛堡嘅味道真係好重👍,而且好有口感,份量都幾多🤤。另外芝士有勁多🧀,而且香濃爆漿🤪,流心嘅效果都幾邪惡㗎。

評分以🌕表示(滿分為5)
環境:🌕🌕🌕🌕🌑
賣相:🌕🌕🌕🌕🌑