2007-08-08
唉...........今日去左新開架三德素食買外買點心呀今日係第2次去啦第一次去時因為星期六好多人呀,排曬隊都係得一個店員做野雖然又唔係快買到野食等都幾內但都好好禮貌今日星期三第2次去仲要有2個人,我今日見到推廣新開10蚊5件我緊係買5件啦,我要3件雜菜腐皮卷同埋2件腐皮卷,但佢都係比個膠袋我放,但因為雜菜腐皮卷太大件啦,同埋唔小心囉一定會爛架,我要求要盒放啦,a店員都囉左比我,但b店員出聲啦仲好冇禮貌講,5件唔可以用盒架,你買6件先比你啦,好啦,個時都算啦6件就6件,但個時a店員都放緊雜菜腐皮卷在盒,仲因為雜菜腐皮卷太大件放了3件都冇位,我都出聲叫佢唔緊要啦放上頂,b店員仲係好冇禮貌望定左我,真係太過份啦收錢啦,仲要我比$13.5,收我貴個件錢唉,,,,,,,,,,,,,有時冇盒都唔係問題呀,但有時好似容易整爛架食物,就好心比個盒人啦,人地都買6件啦,仲咁串望住人仲咩呀,真係過份
今日去左新開架三德素食買外買點心呀
今日係第2次去啦