而家唔使飛都可以食到越南嘢,仲係免加一好抵食添😆係CP值高高嘅餐廳,雖然餐廳位置較入有啲啲難搵,但正宗、好味又大份,轉窿捐罅過嚟食都值得啦🥰1️⃣ 牛魔王湯粉🐮用高溫烘烤牛骨同牛尾粒,再用慢火熬12個鐘以上🔥 湯底好香牛味但一啲都唔膩,飲落一啲都唔鹹🙈入面有生牛肉、熟牛肉、金錢肚、牛筋、牛丸同多款配菜… 而牛肉有CAB認證,品質嚴格,食落安心又放心🌈 加埋一齊根本係最完美嘅組合,缺一不可🤤2️⃣ 咖喱牛腩飯🐂呢度用咗自製嘅咖喱香料秘方,椰香味好濃,一份有好多汁完全唔孤寒😆牛腩熬到好淋好入味,份量一啲都唔少✨ 加埋有入口甜甜綿綿嘅紅蘿蔔做配菜,好健康🥕3️⃣ 招牌燒牛肉越式法包🍞呢個越式法包好脆好多料,入面除咗有燒牛肉外,仲配有芫荽、青瓜、番茄🍅… 啲餡多到就嚟漏出嚟咁款🤭 當中加入九層塔好香,仲加咗越式辣醬,食落有少少辣好滋味🥳 4️⃣ 蒜蓉牛油雞翼🐥一上枱望到個下完全係流晒口水🙊 烤漿薄薄一啲都唔厚,皮脆肉嫩好Juicy,超香蒜蓉味🧄5️⃣ 芒果沙冰🥭相信好多人都鍾意芒果,我嗌呢杯有滿滿嘅一大杯,好有芒果味,係好清新嘅味道😚
而家唔使飛都可以食到越南嘢,仲係免加一好抵食添😆

1️⃣ 牛魔王湯粉🐮

2️⃣ 咖喱牛腩飯🐂