2022-09-07 90 瀏覽
呢間小店係住大圍嘅朋友多次推薦,今晚約咗佢食飯,自然首選呢間👍🏻店內裝飾充滿日本情懷,而且將時令新鮮食品上晒黑板,方便客人挑選🥰下單方式為QR CODE自助下單,完全冇壓迫感,非常方便,發送前隨時改都得🤣三文魚壽司~天然嘅油光非常吸引,而且紋理均勻。山型松葉蟹膏蟹棒軍艦~蟹膏份量都幾多而且鮮味湧現,配上蟹棒絲,有雙重口感👍🏻滋味雞翼套餐~作為雞翼控既我,對呢個餐係零反抗,既有香軟嫩滑嘅蜜糖烤雞翼再加上香脆可口嘅名古屋炸雞翼,配上齒頰留香嘅糖心蛋同非常彈牙嘅拉麵😍由於紫心香芋丸味道帶甜,餡料軟糯,我當咗佢係甜品😝福岡便當~便當有多款菜式,而且肉類漸大比數,係男士嘅首選,當中炸豬扒嘅長度連本身嘅位置都唔夠放,證明非常大件😂重點係炸皮非常薄,豬扒亦非常入味,豬軟骨亦都不容低估,可以做到入口即化😋😋

三文魚壽司~天然嘅油光非常吸引,而且紋理均勻。

由於紫心香芋丸味道帶甜,餡料軟糯,我當咗佢係甜品😝