2024-10-07 136 瀏覽
去叫外賣,佢有2個舖位,吖叔打開門“幾位?”,我話外賣佢就咁講嗌一聲“隔離!”然後就閂門,已經心情差左,但真心已經好攰5想再行,唉,咁就去隔離舖order。吖嬸話外賣可以掃碼落單,唉,你已經係度,作為店員落埋單好正常啫,算。掃碼order油面微辣加腩汁,魷魚豬皮金銀肚,埋單$61,算。返到屋企一打開!!! 豬紅豬大腸牛舌...有冇搞錯...魷魚$18吖...😭😭我諗可能係職員同隔離個女仔調轉左外賣袋,因為我確認過外賣袋係我嘅number係我嘅order先攞走嘅。唉,黑仔,未食已經知道5會再去。但係我諗諗下唔對路,油面微辣加腩汁連埋飲品都係岩嘅,只有唔會打開蓋check嘅餸係錯嘅,咁...大家自己諗下...至於個面,先5講佢唔小心定特登俾平嘅餸我,淨係個面,冇扣底都好少,餸又少,唉,貼錢買難受!
外賣自取