2020-05-28
我同友人打算開開心心食個下午茶, 點知遇到態度超差既員工,成到成肚氣。我地係門口等左一陣入去,之後個女職員帶我地去普通2人坐位,之後見到卡位既客人咁岩走左,我地就有禮貌問佢可唔可以轉卡位。佢就即黑面話,咁你出返去門口等陣。之後我地坐左卡位,等待食物期間想影下相,之後我就影相,可能影個時企左出個卡位小小。個女職員就即卡話影相唔好阻到其他人,語氣好差,一句唔該都冇。仲要去返同佢同事講,所以水吧同事望曬過黎,仲聽到佢大大聲講幫唔好影。送食物黎個時都大大聲擺低,咩都唔講走左去。我同友人食到成肚氣,野食普通。之後走個時同個女職員講返你態度好差,之後佢態度好輕挑,話對唔住喎。之後個唔知係咪負責人仲大大聲話我地阻住佢同事擺低野,叫我地同佢同事道歉!咁既服務態度真係第一次見,唔會再幫襯,請我都唔去!員工態度有問題仲要咁樣對客人,祝呢間野早日結業。