2021-06-04 1643 瀏覽
熱辣辣都可以打邊爐,尖沙咀就梗係海底撈啦🔥————————————————————————去得海底撈,辣湯底就基本啦😏隔離係老火湯,佢有三個濃度俾你揀,可以我唔係揀最濃,所以個湯無乜味😂————————————————————————半份日本牛,略嫌切得太薄,無左嗰種好啖啖肉既感覺😔不過可能佢切得薄,所以入口都即溶既😅————————————————————————炸饅頭配練奶,好食👍🏻👍🏻👍🏻呢個類似炸蝦球既第一次食,有驚喜😍好味!————————————————————————食材好新鮮,加埋落個辣湯度索哂啲汁咁食,真係「媽~好辣呀」🤪————————————————————————海底撈員工既熱誠同埋服務態度,試過你就知幾咁over😂不過我都好欣賞既,食得舒舒服服,仲有人服侍你咁濟,無野求啦😏————————————————————————價錢貴唔貴就睇自己喇,每樣叫半份就可以試多啲唔同野食咁囉🤔
熱辣辣都可以打邊爐,尖沙咀就梗係海底撈啦🔥

————————————————————————

炸饅頭配練奶,好食👍🏻👍🏻👍🏻
呢個類似炸蝦球既第一次食,有驚喜😍好味!

————————————————————————

價錢貴唔貴就睇自己喇,每樣叫半份就可以試多啲唔同野食咁囉🤔