2023-06-12
賓至如歸的感覺,甜品好好食,All day breakfast 抵食行行吓深水埗經過依間Cafe ,社企餐廳,工作和整嘢食的都是SEN青年。老實講,香港第一次去一間Cafe啲員工係咁認真工作,好專業有禮貌無人玩緊電話🤣流心巴斯克芝士蛋糕 $48一向好喜歡食芝士蛋糕,這款流心帶少少whisky 味道好清甜 ,暫時係我食過最喜歡嘅芝士蛋糕🍰all day breakfast $118 包一杯飲品真係好大份量,我同朋友三個人一齊share食杯flat white 都沖得好好飲,咖啡豆係淡淡的果香fruity 味。朱古力米蘇凍餅$48多謝店主請我食咗一個朱古力米蘇凍餅,第一次食依種帶有椰子奶味嘅凍餅!因為我好怕食啲好甜好甜嘅甜品,這一款不太甜,只有椰子嘅清香味🥰 底層仲有一層脆脆,我會願意為咗呢一個凍餅返來再吃 ,因為在其他地方冇見過這一類凍餅😍😍意外收穫就係見到好多SEN青年畫嘅畫,見到有一張係畫香港18區,睇到好有感覺呀!我同朋友一邊坐左成個下晝,員工都不停加水俾我,真係覺得好感動🥲 感受到每個人都好用心工作,好敬業樂業。我見到深水埗鴨寮街有好多間Cafe喺左右,競爭一定好大,但係我覺得好
流心巴斯克芝士蛋糕 $48
all day breakfast $118 包一杯飲品
真係好大份量,我同朋友三個人一齊share食
朱古力米蘇凍餅$48
我同朋友一邊坐左成個下晝,員工都不停加水俾我,真係覺得好感動🥲 感受到每個人都好用心工作,好敬業樂業。我見到深水埗鴨寮街有好多間Cafe喺左右,競爭一定好大,但係我覺得好值得俾機會這類型cafe 🥰