2022-08-31 23 瀏覽
今日去牛頭角見客, 個個都話觀塘附近超塞車, 所以預早左好多🙈 見有時間就去食個早餐先附近都有D大集團, 特登搵左間小店, logo有棵樹好似幾清新😙叫左個Breakfast Bread Set, 意大利軟包 $32包一個topping, 揀左火腿芝士跟住extra topping都係+$5, 唔執輸就加左煙三文魚😝個包黎到勁surprise😱 好大個, 餸又多, 除左揀ge topping 當然仲有生菜同蕃茄個軟包勁抵讚, 熱辣辣上碟, 同埋好soft同好香麥味包餡料好多, 但食落都唔會太捩棄我揀芝士火腿係因為想食芝士🤣 平時唔太鐘意火腿, 但呢個唔錯唔太鹹夾埋煙三文魚食更加突顯左魚ge鹹香$37個包話抵唔抵, 但食完咁高質即刻覺得好抵食🤣 仲即刻叫左個凍檸茶 (+$15)出面咁熱但個人都即刻涼晒, 成日做野都好順利🥰

個軟包勁抵讚, 熱辣辣上碟, 同埋好soft同好香麥味
包餡料好多, 但食落都唔會太捩棄
夾埋煙三文魚食更加突顯左魚ge鹹香

出面咁熱但個人都即刻涼晒, 成日做野都好順利🥰