今日陪媽媽食飯, 揀左食霸王風味. 睇食評睇到我樣樣都好想試!!!BOOK枱時有問我訂唔訂烤鴨, 其實好想食架, 不過我地得3個大人, 食唔晒, 要差唔多500蚊, 所以都冇叫...點菜之後每人上左兩個小食, 一個係硬豆腐, 好難食, 苦的 (好彩係送的...) 另一款係好似D有帶子群邊咁既野, 呢個唔錯, 好爽口第1樣上既係麻醬油麥菜, 估唔到咁好味! 初初有D驚個麻醬會好澀, 但估唔到咁好食, 同個油麥菜都幾夾下, 我直情舊舊都點滿既麻醬之後上既係煙燻蛋, 都幾期待呢個蛋, 不過有少少失望, 靚就好靚仔, 不過食落感覺好膠, 唔算好食我地一人叫左一隻小籠包, 皮好薄, 都算好汁, 不過可能包得唔係咁好, 一咬D汁係上面個窿湧晒出黎, 但要成$20 隻, 試下好了因為之前食過炒鱔糊自己幾鍾意, 所以今次都叫左試下, 不過就炒得麻麻地, 唔夠香男友鍾意食桂花魚, 所以叫左個水煮桂花魚, 辣味係幾香既, 不過蓋過左桂花魚既味, 所以覺得麻麻最後叫左個椒鹽羊圓蹄, 好好味!!! 睇食評見到好似好好食, 一早已經決定要叫, 真係唔會後悔.佢上完會幫你起埋肉, 初初驚個肉會比較乾身, 估唔到佢

點菜之後每人上左兩個小食, 一個係
小食
我地一人叫左一隻
小籠包
因為之前食過
炒鱔糊
男友鍾意食桂花魚, 所以叫左個
水煮桂花魚
最後叫左個
佢上完會幫你起埋肉, 初初驚個肉會比較乾身, 估唔到佢好JUICY, 肉身唔算羶, 但食到羊肉香味,連埋D椒鹽碎碎食一係一流!!!
椒鹽羊圓蹄
其實佢話貴就唔算真係好貴, 不過重點食食左咁多款, 都唔係好飽, 所以先話略嫌有少少貴
2015-04-19
麻醬油麥菜