2017-09-12 454 瀏覽
今日同好姊妹喺尖沙咀shopping,行到有啲攰,諗起佐敦呢間想試左好耐嘅cafe,於是就決定去朝聖順便叉一叉電。由於未到晚飯時間,我哋只係叫咗兩個甜品。第一個就係呢款盆栽Tiramisu,佢個賣相好得,真係有啲唔忍心食佢。我點嘅係綠茶Tiramisu,綠茶味道適中,冇苦澀味。盆栽上層嘅朱古力脆脆加埋下層軟滑嘅Tiramisu,口感十分豐富,值得一試。呢個係同行友人點嘅甜品,賣相同樣吸引。呢款甜品可以自選生果同埋sauce。友人揀嘅係芒果加朱古力醬,酸甜嘅芒果配上濃濃嘅朱古力醬多士,味道不錯。店內環境舒適,座位尚算寬敞,若果不是趕着繼續shopping,會多坐一會兒。今日時間有啲緊迫,下次再試下佢嘅主食。

由於未到晚飯時間,我哋只係叫咗兩個甜品
意大利芝士餅

雪糕焗脆格