又係生日飯啊,照舊朋友們齊齊發板記得幾多寫幾多啦前菜小食個脆片好正,一啲都唔覺得熱氣,上面啲醬好正,仲有好多芝士,同我至愛既墨西哥辣椒風腿,唔會覺得咸,啲沙律菜好新鮮脆麵包條青口我無食,不過朋友們話ok!仲左碟好似蜜汁烤雞翼,個汁超惹味松露薯條個醬都好夠味主菜蟹肉pizza,都好食,不過食唔到蟹肉味,只係食到好濃既芝士味,同木魚味,一致認似雙重芝士pizza多啲煙燻肉眼扒??件扒好香木燒味我想聞多過食,咬落肉味香濃Ribs我無食到,不過朋友們覺得靭,呢個差啲西班牙海鮮飯,食係好食既,不過係似普通個啲葡汁海鮮飯,食過地道少少既西班牙海鮮飯既話,就會覺得呢個唔係西班牙海鮮飯囉好特別既甜品麻糬窩夫,咬落面脆,個心煙煙靭靭,我超中意囉,因為完全係將兩樣我既至愛mix埋一齊我食左3件啊士多啤梨雪糕,夠酸尾尾,夾埋一口過,真係好正啊彩虹個個好食過綠茶個個!本身想食另一個草莓窩夫,可惜係星期三同六先有,星期日既係菠蘿椰絲,同朱古力,無興趣,所以無試到剩窩夫so sad食物份量都算大份既
又係生日飯啊,照舊朋友們齊齊發板

記得幾多寫幾多啦

前菜小食

風腿,唔會覺得咸,啲沙律菜好新鮮

脆麵包條

青口我無食,不過朋友們話ok!
仲左碟好似蜜汁烤雞翼,個汁超惹味

松露薯條個醬都好夠味

主菜
一致認似雙重芝士pizza多啲

蟹肉pizza

煙燻肉眼扒??件扒好香木燒味
我想聞多過食,
咬落肉味香濃

肉眼扒

Ribs我無食到,不過朋友們覺得靭,呢個差啲

西班牙海鮮飯

好特別既甜品

麻糬窩夫,咬落面脆,個心煙煙靭靭,我超中意囉,
因為完全係將兩樣我既至愛mix埋一齊

我食左3件啊

士多啤梨雪糕,夠酸尾尾,夾埋一口過,真係好正啊

彩虹個個好食過綠茶個個!
彩虹麻糬窩夫

綠茶麻糬窩夫

本身想食另一個草莓窩夫,可惜係星期三同六先有,
星期日既係菠蘿椰絲,同朱古力,無興趣,所以無試到剩窩夫
so sad

食物份量都算大份既