2020-02-03 811 瀏覽
肺炎期間去食野真係無咩人,包場咁濟哈哈。難得星期一撞正佢個青口優惠,咁就緊係食啦。今次食曬所有既味,覺得佢既house同白酒個隻最好食。今次食同上次係上環就咁食half,就覺得啲青口既肉好似細隻啲,唔知係季節問題定點。好講返咁多隻味先House 個隻好creamy,如果中意奶香味既人呢隻就可以試下。蕃茄個隻好多蕃茄粒,但同蕃茄好似無一種好夾既感覺。白酒蒜頭味,最經典既味,同青口好夾,而且煮完都仲有酒香,好食。Hoogarden 味,食落有啲苦,個人而言唔好食,好奇怪,hoogarden 就咁飲生啤算啦。辣個隻味無咩特別,唔太辣。Laksa味好香椰汁味,食落辣辣地,都香既,但有啲搶左青口既味。甜品部份叫左apple tarte tatin 有驚喜,個蘋果仲有少少脆,有少量既玉桂味但就唔會太勁,岩岩好。個底係酥皮底,焗完都無冧曬仲有少少脆。成個甜品再加上最尾倒落去既vanilla cream,好夾好好食。就咁飲都好香。最後服務方面,唔知係咪因為得兩枱,staff都好熱情咁serve我地,又有啲溝通,感覺好舒服好friendly。
肺炎期間去食野真係無咩人,包場咁濟哈哈。
蕃茄個隻好多蕃茄粒,但同蕃茄好似無一種好夾既感覺。
辣個隻味無咩特別,唔太辣。

甜品部份叫左apple tarte tatin

House  mussle