2018-11-03 1850 瀏覽
一兩年前吃過幾次味道不錯,但一直未試過招牌羊腿,所以今次慶生飯特登事前預約並訂了羊腿。先說態度訂位時特登問過侍應可否吃生日蛋糕才叫朋友買蛋糕。點知去到先話係可以幫我雪但唔食得??!!咩邏輯?我下次又預訂張枱坐下唔消費得唔得?結果蛋糕比朋友帶返家 極掃興食物方面招牌羊腿肉不算多 3-4人分還好 一定不會飽肉質可以 有最愛羊羶味但太多調味粉在面略嫌蓋過本身味道。根據經驗總體認為手抓羊更好味 但今次無食未知質素有無下滑椰菜叫左碟椰菜食 幾多麻子等配料 麻而不辣 唔錯大盤雞唔知菜式特點定咩 全部雞頭尾雞骨 無肉食 如果想大啖大啖肉食不建議叫呢個 另有少少麵同薯仔,吸晒汁味道幾好 但麵太少 得兩碗左右以前羊肉餃等不少菜式都無左。總體味道比以前差 服務太跌 變左賺錢為主既食肆 未必會再去

先說態度

食物方面