招聘中
薪金面議
4天前
薪金面議
4天前
餐廳: 千両 (國際金融中心商場)
資訊:

2009-11-09 17 瀏覽
前晚係IFC飲完嘢想食sushi,就去千両試試。唸住九點幾仲咁多人排隊實無死。入座後磨拳擦掌,唸住大開殺戒。 睇佐幾個圈,啲壽司種類比平時少,最終都揀唔落手,咪唸住落單order叫佐一件特大帶子壽司和一個三文魚子手卷。 件特大帶子壽司就好普通,唔係好大件,味道淡。件三文魚子手卷簡直不知所謂,好少魚子(見圖), 貨不對辦 - 超搵笨。 最後叫個侍應攞番比師傅,埋單走人。個肚就一肚氣加埋得件帶子壽司。環境OK, 都服務OK! 不過食物質素最重要, 下次都咪攪我。

三文魚子手卷
2009-11-03
$19.8 (晚餐)
  • 三文魚子手卷