2011-11-19 865 瀏覽
最近天氣轉涼啦, 各位要小心身體, 著多件衫呀! 咁既時候好多人都會想打邊爐, 要好味又抵食既, 本人覺得德興酒家既火鍋係最抵又正的! 最正係任食得黎質素唔差! 但醬料, 飲品就要另收費. 佢分時段又唔同價錢的. 哩度仲有好多湯底揀的, 醬料又多, 真係比你玩餐飽都得!勁多醬料任你配搭! 要加 $8任食menud 手打肉丸都好新鮮, 仲彈牙既添!o的肥牛都好正! 食多o的肥牛已經番本啦!十呀十下! d 菇都唔錯呀! 有時出面食到d 菇有陣臭味, 哩度絕對冇囉. 最後加多個烏冬, 飽哂!出去食散叫都30幾蚊碟, 有時胃口好d 隨時over $200, 黎到哩度唔洗就住就住, 可以盡情咁叫. 當然食得哂先好叫, 唔好浪費食物啦! 哩度的確係秋冬打邊爐既好選擇來的, 不過最好book定位啦~ 天氣一涼/ 冰, 好多時都好full 要等位架.
勁多醬料任你配搭! 要加 $8
任食menu
d 手打肉丸都好新鮮, 仲彈牙既添!
o的肥牛都好正! 食多o的肥牛已經番本啦!

2011-11-04
  • 肥牛